What the health?

I september var jeg syk og var lei av alle TV-seriene mine. Jeg bestemte meg da for å se filmen "What the health?" Mamma hadde sagt en uke før at jeg burde se den. Denne filmen endret måten jeg så på livet og mat. Det som gjorde meg mest irritert av alt var at verdens helseorganisasjon (WHO) klassifiserer prosessert kjøtt som pølser, bacon og skinke i samme klassen som røyking med tanke på hvor kreftfremkallende det er. Dette var noe som jeg tenkte at viss dette skjer så hadde vell noen sagt i fra om at det var farlig å spise. Du kan lese mer her. http://www.iarc.fr/en/media-centre/pr/2015/pdfs/pr240_E.pdf . De la og fram i filmen at egg øker kolesterolet som kan føre til hjerteproblem og at meieri produkter kan føre til bryst- og prostata- kreft.

 

Så etter all denne informasjonen klarte jeg ikke lengre å spise kjøtt. Det har jeg ikke gjort siden heller. Og jeg kuttet ut alle meieriprodukt fra kostholdet mitt, jeg har heller ikke spist egg på flere uker. Det rare er at jeg føler meg mye bedre. Jeg har mye mer energi og orker å gjøre ting. Jeg er mye gladere hele tiden, det siste året har jeg ikke vert en veldig glad person, men siden jeg kuttet ut animalske product har jeg blitt en mye bedre person. Dette med tanke på at jeg er mye mer positiv og har det mye bedre med meg selv en det jeg hadde for noen uker siden. Det er og en helt annen følelse når jeg spiser. Jeg blir ikke slapp, men jeg får energi av å spise. Jeg blir og mett på en helt annen måte en det jeg gjorde før. 

 

 

Viss du har lyst til å endre kosthold så er det viktig å huske på å spise nok. Jeg skal og lage en blogg senere om hvordan du kan gjøre dette på den beste måten slik at du får like mye energi og blir like glad som meg.

 

Peace out - V4life

 

 

#vegan #kosthold #whatthehealth?

Én kommentar

Fysioterapeuten

09.10.2017 kl.18:04

Inspirerende!

Skriv en ny kommentar

V4life

V4life

22, Ålesund

Kategorier

Arkiv

hits